Path arrow Utforsk museet Path arrow Kalender Path arrow Fototreff 60+ april

Fototreff 60+ april

Foto: Tor Henning, fra workshopen TID i Bjørgvin fengsel, 2019, Tilhører Preus museums samling

Siste torsdag hver måned inviterer vi til foredrag eller omvisning med påfølgende kaffeslabberas for deg over seksti. I april får du høre om det banebrytende prosjektet TID STED ROM der innsatte ved norske fengsler gjennom bilder og tekstfragmenter gir oss et bilde av hvordan det er å være et menneske som lever i frihetsberøvelse.

Vi ønsker velkommen til et foredrag med prosjektleder Pål Henrik Ekern og Maja Holst Svendsen i museets bibliotek, med påfølgende samtale og diskusjon. Etterpå blir det samling i museets hyggelige kafé. Her kan man kjøpe bade kaffe, te og kaker, og det finnes også brettspill å hygge seg med. Kom alene eller i følge med andre, det er bare å møte opp i resepsjonen på Preus museum kl 12!

Foredrag og samtale er inkludert i billetten, og er beregnet til ca 45 minutter.

♦♦♦♦

Liker du fotografi? Er du opptatt av historie eller kunst? Kanskje liker du å se vakker arkitektur? Eller kanskje bare treffe andre og ha det hyggelig? Dette vakre museet har noe for enhver smak. Det er et skattkammer av fotografier, teknisk utstyr og fotolitteratur i en historisk bygning ominnredet av professor arkitekt Sverre Fehn.

Fotomuseet ligger i samme bygg som Marinemuseet, i Kulturverftet på Karljohansvern. Hva med å bruke det flotte turomradet og avslutte turen med et besøk pa museet?

Siste torsdag i måneden kl 12

Oppmøte i resepsjonen

Omvisningen/foredrag er inkludert i inngangsbilletten