Path arrow Utforsk museet Path arrow Kalender Path arrow Fotofilosofi

Fotofilosofi i sofakroken

Foto: Ana Gonçalves/Preus museum

Eksistensielle samtaler med utgangspunkt i bilder fra Preus museums samling. På grunn av Covid-19, gjennomføres samtalen på delte skjermer, vi Zoom. 

Samtalen er allerede fulltegnet

Vi hadde planlagt flere fotofilosofiske samtaler på Preus museum denne våren, men som mye annet hindrer koronaviruset oss fra dette. Heldigvis finnes det digitale løsninger som kan tas i bruk!
Har du lyst til å bli med på en fotohistorisk samtale via din egen skjerm? Vi har plass til 6 deltakere, og du melder deg på via Facebook.
Vi tar utgangspunkt i ett bilde fra samlingen vår, som vi deler med dere på forhånd. Samtalen vil dreie seg rundt temaet lykke.
Arrangementet er selvsagt gratis og du kan gjerne ta med din egen kopp kaffe eller te :) Vi regner med å holde på ca en time. Ingen forkunnskaper om filosofi eller fotografi er nødvendig.
Samtalen vil bli ledet av Preus museums formidler og filosofisk praktiker Maja Holst Svendsen.
Vi kommer til å bruke appen Zoom (kan brukes via ipad/nettbrett/pc) og det er fint om du har øvd deg litt på å bruke den på forhånd. Alle deltagerne vil se og høre hverandre. Kjenner du ikke til Zoom, er det bare å gi oss beskjed, så kan vi vise deg :)
https://zoom.us/download

Foto: Christine Wendelborg/Preus museum

Velkommen til Preus museums bibliotek søndag 19. april kl 13