Path arrow Utforsk museet Path arrow Kalender Path arrow Foredrag med Morten Krogvold

Foredrag med Morten Krogvold

Morten Krogvold (foto: Heidi Marie Gøperød)

Vi er glade for å kunne tilby foredraget "En endeløs øvelse i uvisshet" med Morten Krogvold! Krogvold er en sterk og tydelig profil innen norsk fotografi. Han har hatt stor betydning, ikke bare som fotograf, men også som formidler og lærer som har påvirket flere generasjoner norske fotografer. 

NB: Vi har to foredrag i stor sal med 50 plasser, kl 12 og kl 14.

På Preus museum viser vi nå et utvalg av Krogvolds portretter i forbindelse med utstillingen Portrett av vår tid. I foredraget vil han vise bilder på lerret, og fortelle om portretter og arbeidsmetodikk. Krogvold er en fantastisk formidler, og har et lidenskapelig forhold til fotografiet som han raust deler. Det er bare å glede seg!

 

P.g.a. plassbegrensninger inne på museet, arrangeres foredraget i nabobygget Artilleriverkstedet. Billettprisen på 200,- inkluderer foredrag, inngang på museet før/etter foredraget, og kaffe eller te. 

 

Kjøp billett

 

Her kan du se intervjuer gjort med Krogvold i forbindelse med utstillingen på Preus museum

 

Vi forholder oss til gjeldende regler for smittevern, det skal være trygt å besøke våre arrangementer. 
Dette arrangementet har en begrensning på 50 plasser for å overholde avstandsregelen, og vi oppfordrer til oppmøte i god tid for å unngå trengsel. Vi har flere spritstasjoner, og vasker overflater hyppig.
Det er satt opp to foredrag, kl 12.00 og kl 14.00. Du får en e-post etter kjøp der du kan velge ønsket klokkeslett. 

Ved å kjøpe billett samtykker du til at kontaktinformasjonen din lagres i 14 dager, for så å destrueres. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing.

Velkommen til et trygt kulturarrangement!

Tid: 22. november kl 12:00

Sted: Artilleriverkstedet, Karljohansvern

Billett: 200,- inkluderer foredrag, kaffe/te og inngang på Preus museum

Kjøp billett