Path arrow Utforsk museet Path arrow Kalender Path arrow 60+ fototreff mars

60+ fototreff mars

Omvisning (foto: Arne B. Langleite)

Siste torsdag hver måned inviterer vi til foredrag eller omvisning med påfølgende kaffeslabberas for deg over seksti. I mars får du høre om utstillingen "Krigstid" og det å oppdage glemte, kvinnelige fotografer!

Vi ønsker velkommen til et foredrag om de kvinnelige fotografene som var en del av prosjektet og utstillingen "Krigstid" som ble vist på Preus museum i 2019. Seniorkurator Hanne Holm-Johnsen forteller og viser bilder. Etterpå blir det samling i museets hyggelige kafe. Her kan man kjøpe bade kaffe, te og kaker, og det finnes også brettspill å hygge seg med. Kom alene eller i følge med andre, det er bare å møte opp i resepsjonen på Preus museum kl 12!

Foredraget er inkludert i billetten, og tar ca 45 minutter.

♦♦♦

Liker du fotografi? Er du opptatt av historie eller kunst? Kanskje liker du å se vakker arkitektur? Eller kanskje bare treffe andre og ha det hyggelig? Dette vakre museet har noe for enhver smak. Det er et skattkammer av fotografier, teknisk utstyr og fotolitteratur i en historisk bygning ominnredet av professor arkitekt Sverre Fehn.

Fotomuseet ligger i samme bygg som Marinemuseet, i Kulturverftet på Karljohansvern. Hva med å bruke det flotte turområdet og avslutte turen med et besøk på museet?

Siste torsdag i måneden kl 12

Oppmøte i resepsjonen

Omvisningen er inkludert i inngangen