Path arrow Utforsk museet Path arrow Kalender Path arrow 60+ fototreff

60+ fototreff

Omvisning (foto: Arne B. Langleite)

Siste torsdag hver måned inviterer Preus museum til omvisning i museets utstillinger med påfølgende kaffeslabberas for deg over seksti.

Liker du fotografi? Er du opptatt av historie eller kunst? Kanskje liker du å se vakker arkitektur? Eller kanskje bare treffe andre og ha det hyggelig? Dette vakre museet har noe for enhver smak. Det er et skattkammer av fotografier, teknisk utstyr og fotolitteratur i en historisk bygning ominnredet av professor arkitekt Sverre Fehn.

Fotomuseet ligger i samme bygg som Marinemuseet, i Kulturverftet på Karljohansvern. Hva med å bruke det flotte turomradet og avslutte turen med et besøk pa museet?

Vi ønsker velkommen til omvisning og samling i museets hyggelige kafe. Her kan man kjøpe bade kaffe, te og kaker, og det finnes også brettspill å hygge seg med. Kom alene eller i følge med andre, det er bare å møte opp i resepsjonen på Preus museum kl 12!

Omvisningen er inkludert i billetten.

Enkelte fototreff vil også inkludere spennende foredrag. Følg med på Facebook eller sjekk hjemmesiden for oppdateringer og nyheter!

Siste torsdag i måneden kl 12

Oppmøte i resepsjonen

Omvisningen er inkludert i inngangen