LOS PLANTRONICS

© Stian Evensen, Los Plantronics

I oktober 2017 slapp Stian S. Evensen den selvutgitte boken: Los Plantronics. Mariachi: Hecho en Noruega som distribueres av Jansen Records.

Utstillingen bygger videre på uttrykket i boken, men vil ha hovedfokus på det som var den opprinnelige ideen med prosjektet: en studie i livefotografering. 

Stian ble besatt av å fotografere bandet live første gang han så dem. Energien, danserne, blåserrekken og det enorme trøkket, kunne det fanges i stillbilder? Etter å ha fotografert metal, punk og hardcorekonserter i en årrekke var dette en verden han ikke hadde vært borti før, en verden han ikke forsto. Hvordan ville det påvirke uttrykket i bildene?

© Stian Evensen

I tre og et halvt år fotograferte han stort sett alt av konserter bandet gjorde, fra åpningen av meksikanske restauranter i Oslo med den meksikanske ambassadøren til stede, til spillejobber i Stockholm, London og Valencia og ikke minst under den legendariske 20 års jubileumskonserten på Parkteateret. Etter to år gikk Stian og Signor Havn fra Los Plantronics gjennom bildene som var tatt fram til da og bestemte at dette måtte bli bok! Det ble det og nå er det endelig utstilling. På Fotografiets dager vil Stian vise en videreutvikling av utstillingen som var på Cyan Salong våren 2018. 

© Stian Evensen

Sjekk Stians webside 
Og sjekk ut Los Plantronics
Boka er til salgs under utstillingen! 

© Stian Evensen

 

© Stian Evensen