Ikoniske fotografier i rocken 1950-2000

Thomas Felberg tar deg på en tur igjennom ikoniske fotografier i musikkhistorien som har vært med på å forme vår felles populærkulturelle bevissthet.

Fotografier er tett knyttet opp til myten rundt artister i musikkens verden. Øyeblikk i tiden fryses fast i bilder som blir større enn virkeligheten.

Image, bilde og musikk samles i en høyere enhet hvor musikere nesten blir litt overmenneskelige. Kraften fra publikum gjør at de kan vokse seg inn i rollen bildet tilsier.  I første omganger imaget konstruert for at artisten skal skille seg ut og selge. Når publikum omfavner det skapte imaget, mister artisten litt grepet på virkeligheten og vokser seg inn i sitt image for real.

Felberg tar oss på en reise gjennom Rolling Stones sin karriere i bilder, fra forstadsgutter til kulturrevolusjonens pirater - en dannelsesreise i rock. 

Thomas Felberg er et kjent NRK-navn, som dommer i Stjernekamp, med Tv-serien Tidsbonanza og ikke minst som programleder i musikkprogrammet Felbergs loft på p13. Han er også vokalist i rockebandet WE. 

Hør Thomas Felberg på Fotografiets dager i Horten lørdag 18. august på Artilleriscenen kl 15! 

 

Fotografiets dager

Fotografiets dager 2018

Fredag 15.00 - 02.00
Lørdag 11.00 - 02.00
Søndag 11.00 - 17.00
Utstillinger åpne til kl 20.00

Arrangeres sammen med Horten Mat & Ølfestival

Inngang 100,- pr dag

Barn under 18 gratis

Thomas Felberg (foto: Hilde Wahl)