Path arrow Utforsk museet Path arrow Arrangementer Path arrow Oslo Negativ 2022 Path arrow Liam Laurence Breian Langø

Liam Laurence Breian Langø

Liam Laurence Breian Langø

Liam Laurence Breian Langø, Hvis jeg elsket deg mindre, ville jeg kanskje ha kunnet snakke om det mer, 2022. Preus museums samling
Elev ved Horten videregående skole, deltaker ved fotokurset Performing for the camera med Marie og Bolette mars 2022. Kurset ble ledet av fotograf og kunstner Paulina Tamara Cid i samarbeid med Preus museum og linjelærer Rita Myrseth.) 

Klikk på bildet for å lese mer

Liam Laurence Breian Langø - Hvis jeg elsket deg mindre, ville jeg kanskje ha kunnet snakke om det mer

 

Hvem er jeg? Se på bildene, les titlene på bøkene, dig deg dypt inn i mysteriet meg. Mange skeive ungdommer i dag vokser opp og tror de ikke fortjener kjærlighet, jeg er en av de. Jeg er også en av de som har hatt det vanskelig med å elske meg selv, her har du meg hvem nå enn jeg er. Vi er mennesker og vi gror og er den vi er. Du fortjener kjærlighet og du kan finne det, se rundt deg, det er så mye kjærlighet. Jeg har selv funnet kjærlighet rundt meg i mange forskjellige former, hos kjæresten min og for meg selv. Noe jeg trodde var umulig å finne. 

 

Hvem er du? Hva liker du å gjøre? Har du en favorittbok? Jeg er ambisiøs, hvor mange ideer kan man ha før man sprekker? Hvorfor skal fortiden min definere meg, det er en del av meg, men hvorfor skal dårlige minner eller frykt holde meg tilbake? Fremtiden er stor og det er mye vondt som skjer i verden, men det betyr ikke at vi ikke kan leve. Fremtiden er full av håp og ønsker, så gjør det du har lyst til. Les den boken, ta det bildet, se på den filmen og skriv den boken. Nyt hver dag fordi du kan. Du trenger ikke finne deg selv fordi du er deg selv, og du blir deg selv hver dag. 

 

-        Liam Laurence Breian Langø, 2022