FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

Juryert utstilling på Fotografiets dag 2019. (Foto: Tommy Skaug)

Her håper vi du finner svar på det du lurer på!

Må man betale for å delta i konkurransen?

Nei, det er ingen avgift. Hvis du er en av de 50 utstillerne, må du få laget en utskrift av bildene du skal stille ut, og montere dem selv på Fotografiets dag.

 

Hva må jeg gjøre for å sende inn bilder?

Du må lage deg en gratis konto på Picter.com, og gå til denne lenken for å sende inn bildene dine.

 

Jeg vil gjerne sende inn mer enn ett prosjekt. Er det mulig?

Vi tillater kun innlevering av ett (1) prosjekt. I et prosjekt kan du sende inn 10 bilder, enten som 10 enkeltverk eller 10 verk i en serie. Du kan også sende inn mindre enn 10 bilder. Det er opp til deg!

 

Kan jeg redigere bidraget mitt etter at jeg har sendt inn?

Nei, alle innleveringer er endelige. Hvis du er usikker, vennligst kontakt support@picter.com.

 

Hva skjer hvis arbeidet mitt blir valgt ut?

Hvis arbeidet ditt blir valgt ut, får du beskjed rundt 23. juni. Du må selv produsere/printe bildene dine og frakte dem til og fra Fotografiets dag. Vi henstiller på det sterkeste at du møte opp selv. Har du ikke mulighet til det, kan du ta kontakt med oss og sende bildene til oss slik at vi har dem før 15. august 2022.

 

Hvis jeg ikke blir valgt ut, vil jeg få tilbakemeldinger og forslag til arbeidet mitt?

På grunn av det store antallet bidrag er det ikke mulig å gi personlig tilbakemelding til innsenderne.

 

Hvor skal utstillingen finne sted?

Utstillingen vil foregå på et innendørs sted kalt Artilleriverkstedet, utenfor Preus museum i Horten, på Fotografiets dag 27. august 2022.

 

Hva forventes av fotografene?

Fotografene som er valgt til å stille ut på Fotografiets dag, må printe og transportere bildene selv. De bør også være til stede på Fotografiets dag 27. august og montere bildene før arrangementet åpnes (kl. 11.00) og demontere bildene på slutten av arrangementet (kl. 18.00). I tilfelle fotografen ikke er i stand til å være til stede, vil staben på Preus museum kunne hjelpe med montering og demontering. Evt porto for retur må dekkes av utstilleren selv.

 

Hvordan ser utstillingsveggene ut?

Veggene til den juryerte utstillingen er vintageutstillingsvegger laget for Riksutstillinger på 1950-tallet. De er hvitmalte paneler med en mørk treramme, hvert panel måler 120x150 cm. Bildene må skrives ut i en størrelse som passer til målene på veggen. Hver fotograf står fritt til å velge hvordan bildene vises på veggen, og de kan også legge til tekstpaneler. Alle utvalgte bilder blir utstilt på Fotografiets dag innendørs i “Artilleriverkstedet”. Egne navneskilt settes opp av Preus museum/Fotografiets dag.

 

Fotografiets dag 2022

 

Står du fortsatt fast?

Send en e-post!