Horten fotoklubb

© Horten fotoklubb

Horten Fotoklubb har fotoutstilling utendørs på Fotografiets dag, vis a vis Artilleriverkstedet. Den vil henge oppe mellom fredag 26. august kl 17 og lørdag 27. august kl 17. 

Temaet for utstillingen er fritt, så her blir både forskjellige teknikker og motiver presentert.

Om klubben 

Horten Fotoklubb er en interesseforening for alle som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter og kjennskap til fotografi og fotografering. Klubben er åpen for alle som er interessert i fotografiet som uttrykksform, og som ønsker et fellesskap der vi kan lære av hverandre, og få bilder vurdert av andre. 

 

Klubben bruker sine internettsider for å presentere medlemmenes bilder. I tillegg har Horten Fotoklubb side på Facebook, der møter, turer, konkurranser og annet blir publisert. Klubben arrangerer også møter og seminarer om forskjellige teknikker innen fotografering og digital bildebehandling. 

 

I Horten Fotoklubb vil det alltid være medlemmer med forskjellige interesser og ulike ferdighetsnivåer - i alle aldersgrupper. I 2022 er vi 30 medlemmer mellom 18 og 82 år. 

 

Klubben har møter hver tredje tirsdag på Kulturhuset 37, i tillegg til turer, workshops, utstillinger og andre arrangementer. Følg oss på Facebook for mer informasjon. 

© Horten fotoklubb

På Fotografiets dag arrangerer Horten fotoklubb et FOTOMARATON der det deles ut ulike temaer for fotografering i løpet av dagen.

Les mer her

***

***

Fotografiets dag 2022
Lørdag 27. august
11:00—17:00

Vanlig inngangsbillett til museet gjelder hele dagen!

Inkluderer utstillinger, foredrag og aktiviteter
Barn under 18 og studenter gratis
Kulturverftet, Karljohansvern, Horten

Gratis buss t/r Oslo—Horten—Oslo med påmelding

Fotografiets dag

***

Førfest fredag 26. august 18:00—00:00

Karmaklubb* + Fotografiets dag

Les mer her