Path arrow Utforsk museet Path arrow Aktuelt Path arrow Preus museum holder fortsatt åpent

Preus museum holder fortsatt åpent

Preus museums lokaler (foto: Ana Gonçalves/Preus museum)

Myndighetene har kommet med nye retningslinjer rundt Covid-19 situasjonen, der befolkningen blir bedt om å ha minst mulig sosial kontakt med andre.

Museer er en av virksomhetene som nevnes som steder med stort potensial for smittespredning. På Preus museum har vi imidlertid god plass, friskluftanlegg, hyppige stasjoner med håndsprit, grundige vaskerutiner og maks 50 personer inne samtidig. For din trygghet innfører vi også lister over besøkende for eventuell smittesporing. Vi ønsker å gi deg mulighet til opplevelser som kan løfte deg litt ut av en hverdag som kanskje oppleves tung, derfor holder vi inntil videre museet åpent onsdag-fredag 11-15 og lørdag-søndag 11-16.

Vil du vite mer om smittevernsrutinene våre, kan du lese om dem her