Path arrow Utforsk museet Path arrow Aktuelt Path arrow Kinderegg på Karljohansvern

Kinderegg på Karljohansvern

Rett før sommersesongen er i gang for fullt, byr de tre nasjonale museumsinstitusjonene på Karljohansvern på et hyggelig samarbeid: For en enkelt billett kan publikum komme inn på tre ulike museumsopplevelser. Preus museum, det nasjonale fotomuseet, byr på kameraer, fotohistorie og utstillingen Over regnbuen i forbindelse med Skeivt kulturår. Marinemuseet er et av verdens eldste marinemuseer, og gir publikum et mangfold av utstillinger med utgangspunkt i historien til den norske marine. Museumsskipet KNM Narvik er Norges eneste vernede marineskip og største veteranskip, med mye spennende historie i skottene.

Billett kan kjøpes alle steder, både som enkeltperson og familie, og har to dagers varighet slik at en kan ha bedre tid til å nyte severdighetene og fordøye innholdet. Museumsbesøk kan skape en viss avhengighet, derfor er det også mulig å kjøpe felles årskort, som tilbys både til enkeltpersoner og til en hel familie. Kanskje er det en fin sommergave? -Vi er også svært glade for at alle tre institusjonene nå opererer med gratis inngang for alle under 18 år, uttaler Cecilie Øien, Hilde Nielsen og Bent Smørsten ved de respektive museene. Når en trenger et avbrekk fra bading på Karljohansverns strender eller Roklubben, er redningen nær med opplevelsesrike museer.

Priser finner du her