@vonjenack

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 04.07.16
Til 10.07.16

Marianne Jenack har alltid fotografert og sett motiver i omgivelsene, men det var først med Instagram at hun fant en plattform hvor hun kunne utvikle seg innen fotografi.

 

Hun er opptatt av at bildene skal være rene og enkle, uten for mange uromomenter. 

"Moderne arkitektur og natur er favorittmotiv, men jeg liker også makrofotografering og å fotografere mennesker. Jeg liker også å jobbe litt mer teknisk med lang eksponering med vann og lys. 

Jeg er veldig opptatt av komposisjon, symmetri og minimalisme, og liker å finne kreative og nye vinkler på kjente motiver.

Når det gjelder farger eller ikke, velger jeg like gjerne å ha mine bilder i s/h som i farger. Det kommer an på om hva som fremhever motivet, hvilken følelse jeg får når jeg ser motivet.

Jeg håper også på å gi den som ser bildene mine en wow-følelse, en stemning, at de blir dratt inn i bildet, inn i min verden og ser det jeg ser."

 

Marianne bor landlig til utenfor Oslo med en hund, to katter, to barn og en mann. Hun er utdannet frisør og er leder for en avdeling i en større Oslo-basert frisørkjede.

Hun har dermed en kreativ jobb hvor hun jobber med former og farger. Hun beskriver seg som en som er fryktelig sosial og som elsker mennesker. 

Fotohobbyen tar veldig mye tid av hverdagen, og den har gitt henne mange gode, nære venner med samme interesse.

For Marianne er det å reise er en lidenskap på lik linje med fotografien, og hun reiser så mye og ofte hun kan, og helst til steder hun ønsker å fotografere..

 

Diamonds are a girls best friend | #WHParchitecture

Et bilde publisert av Marianne (@vonjenack)

 

Pride #WHP for @instagram

Et bilde publisert av Marianne (@vonjenack)

 
@vonjenack