@sofiesund

Fra 21.09.15
Til 27.09.15

Bli kjent med 19-åringen fra Lier som elsker kameraet sitt! Sofie Sund er ung, eventyrlysten og kreativ, og bruker Instagram for å få inspirasjon og for å inspirere andre.

Sofie er spesielt opptatt av portrettfotografering, men er også veldig glad i å ta med seg kameraet når hun er ute på reiser. Gjennom bildene og Instagramkontoen sin ønsker hun å inspirere andre til å ta opp kameraet og finne sine kreative evner. Fra høsten 2016 starter et nytt kapittel; hun ser fram til nye utfordringer og muligheter gjennom bachelorstudiet i foto i California. 

Da Sofie Sund var 13 år lånte hun pappas speilreflekskamera for første gang, og siden vokste bare interessen for fotografering. Hun har alltid likt å ta bilder av natur og dyr, men bruker også seg selv og selvportrett for å gi bildene  den stemningen hun ønsker.

Instagram er at det er en enkel måte å dele bilder med mennesker over hele verden. Det gir mange nye venner, inspirasjon og ien mulighet til å dele tanker og følelser med andre. De mange fine tilbakemeldingene på bildene og det hun skriver gir henne drivkraft til å holde på videre.

Sofie Sund var en av 12 festivalutstillere på Fotografiets dag 2013. Hun har over 239 000 følgere på Instagram.

 
@sofiesund