@ronjapenzo_

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 11.04.16
Til 17.04.16

Ronja Penzo tegnet hele tiden da hun var yngre, som en måte å uttrykke seg på. Da hun ble eldre, ble tegning byttet ut med fotografi.

Ronja Penzo gikk ut av Oslo Fotokunstskole i 2013, og jobber nå på Steen & Strøm. Hun har bodd i Oslo i 6 år, og forteller at hun har et elsk-hat forhold til byen. Hver vår blir hun nyforelsket igjen, og syntes Oslo er den fineste byen hun vet om. "...ved siden av Kragerø selvfølgelig". Hun tenker at det å komme fra en liten by ved havet, farger hva hun blir inspirert av og hva hun velger å fotografere. Hun har noen motiver som er gjengangere, slik som himmel, hav og natur. 

 

«Når jeg fotograferer fokuserer jeg mest på øyeblikk og situasjoner som mennesker, himmelen og sollys på en vegg for eksempel. Jeg jobber mest med "point and shoot" på min Instagram, og lager en type dagbok. Det blir et herlig sammensurium av portretter av kjæresten eller venner, kattene mine, planter, himmel, meg selv og ting vi spiser eller gjør.

 

Instagram ser jeg på som noe lekent og fritt, der jeg tar bilder av alt mulig som fanger min interesse. Vanligvis når jeg jobber med fotografi blir det en blanding av iscenesatt fotografi og snapshots i estetikken min.»

 

 
@ronjapenzo_