@olebrodersen

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 18.05.15
Til 24.05.15

Møt Ole Brodersen - fotografen som er vokst opp i øysamfunnet Lyngør, og som føler en sterk tilknytning til natur og naturkrefter. I sitt prosjekt utforsker han møter mellom menneske og natur.

Inspirasjon henter Brodersen fra Gjon Mili, Eadweard Muybridge, Etienne-Jules Marey og Eric Staller. Fra skjærgården, seiling og været. Og fra Lyngør, den bilfrie øygruppen hvor han selv og elleve generasjoner før han har vokst opp. Bestefaren var sjømann, faren er seilmaker og selv Ole Brodersen har seilt siden han var seks. Han rodde ofte til skolen og i et år seilte han rundt Atlanterhavet i en 120 år gammel losskøyte.

Naturkreftene har vært en stor del av hans hverdag. I dag gjenspeiler det hele seg i prosjektet "Trespassing" som han skal fortelle om og vise bilder fra i sin uke som gjesteutstiller på Preus museums Instagramkonto. Prosjektet "Trespassing" kan du lese mer om i dette intervjuet på foto.no.

Ole Brodersen er opprinnelig utdannet art director fra Westerdals, og har jobbet som AD i inn- og utland for kunder som FN, Unicef og Faitrade og har bl.a. vunnet en gulløve i reklamefestivalen i Cannes. I 2011 assisterte han kunstfotografen Dag Alveng, og han har deltatt på gruppeutstillinger i New York, Los Angeles, Frankrike og Serbia. Han er representert av to gallerister, én i New York og én i Chicago.

Her kan du bli end bedre kjent med fotografen.

 

 
@olebrodersen