@mortenbk

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

@mortenbk

Morten Berger Karlsen

Fra 21.01.19
Til 27.01.19

På Instagram blir Morten Berger Karlsen inspirert av andre brukere, han ser og lærer, noe han håper og tror gjør ham til en bedre fotograf.

Morten Berger Karlsen er født og oppvokst i Horten, men har bodd i Oslo de siste snart 40 årene. Til daglig jobber han som tekstforfatter i Try reklamebyrå.

 

 

 

 

Fotografert har jeg gjort siden jeg fikk mitt første kamera i fem-, seksårsalderen, men interessen fikk et kraftig oppsving etter å ha blitt introdusert for Instagram våren 2011. Før det hadde bildene mine ingen ”adresse”, de ble bare liggende mer eller mindre usett. Å begynne å poste bilder på Instagram ga umiddelbart tilbakemeldinger og bekjentskaper som både inspirerer meg og forhåpentligvis gjør meg til en bedre fotograf. Jeg tar nå utelukkende bilder med iPhone.

 

 

 

 

Selv tenker jeg at Instagramfeeden min ikke har noe gjennomgående tema, at jeg tar bilder av alt mulig som fanger min interesse. Men det er kanskje noe som fanger interessen oftere enn annet, noe jeg søker mer bevisst nettopp for å kunne fotografere det. En svenske som kommenterte bildene mine oppsummerte dem slik: ”udda och öde platser, ibland med en lite nostalgisk blick”. Det er kanskje ikke hele sannheten, men jeg tror ikke det er så galt sett.