@magnusreneflot

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

@magnusreneflot

Naturfotografen Magnus Reneflot har over 40 års fartstid innen naturfotomiljøet i Norge, og har opplevelser fra naturen som hovedmotiver. Temaet for Magnus sin uke på Instagram er overflater.

Magnus mener at et  fotomotiv i grunnen kan være hva som helst.  Motivet må på en eller annen bevisst eller ubevisst måte vekke noen følelser. Det kan f.eks være en spennende form, kontraster, eller mønster som er egnet til å fylle en digital brikke. Han er veldig glad i halvabstrakte bilder som kan tolkes på veldig ulik måte avhengig av hvem som tolker dem. De må ikke, men kan gjerne formidle en historie, men det er ikke avgjørende. Hans bilder er for det meste hentet fra naturen og størsteparten av hans bilder er kortreiste opplevelser fra hans nærområde. 

Magnus er en veldig nysgjerrig fotograf og er på stadig søk etter opplevelser. Lik en skattejeger som leter etter store ukjente skatter, motiver han aldri har sett, ting som overrasker og gir ny kunnskap, innsikt og inspirasjon til å søke videre og tilbringe mye tid ute. Er genuint opptatt av natur og håper gjennom bildene sine å bidra til å få flere ut i naturen, se ting de aldri har sett og la seg begeistre og berøre av vår fantastiske natur.

 

Magnus Reneflot er bosatt i Ski. Han er æresmedlem i foreningen BioFoto, Norges største fotoklubb i og mangeårig styremedlem i Norske Naturfotografer hvorav 3 år som leder. Er gründer og daglig leder i Norsk NaturfotoFestival i Ski som etter tre vellykkede arrangementer nå er etablert som en av de beste i sitt slag i Europa.  Neste festival i Ski 17-19 mars, ikke gå glipp av den. Han har i tillegg sett utallige millioner bilder i løpet av sine 28 år ved Kodak Norges fotolaboratorium På Kolbotn utenfor Oslo, inntil det ble lagt ned i 2005.

 

#øyenstikker #reflekser #naturfoto #vann #abstrakt

Et innlegg delt av Magnus Reneflot (@magnusreneflot)

 

 

 

#frosk #naturephotography #Folloliv #Parring #froskebryllup

Et innlegg delt av Magnus Reneflot (@magnusreneflot)

 

Portrettfoto: Per Flakstad