@geirfloede

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 29.02.16
Til 06.03.16

Geir Fløde oppdaget muligheten som lå i det småsurrealistiske fotografiet for nesten ti år siden og har siden jobbet mye med å forske i dette temaet.

Fotoapparatet har han nesten alltid med seg, og han tar bilder ofte uten helt å vite hva det skal brukes til. På denne måten har han bygget seg en bildebank som brukes til å skape nye bilder. Bildene bygges ofte opp i flere lag - flere bilder i ett. Han fascineres av indre bilder og at betrakteren selv kan spinne noen tråder rundt det.

 På Instagram har han vært i snart tre år og fascineres av de mange flinke og kreative fotografene han finner der inne. Før det var han medlem av Foto.no der han blant annet kom på 2. plass som Årets fotograf. Han ble også på nyåret anbefalt og fulgt av Instagram i 14 dager som resulterte i over 15000 nye følgere.

 

  • Hva skjedde før bildet ble tatt?
  • Hva skjer etterpå?
  • Og hva foregår utenfor rammen?

Hvis du som ser bildene til Geir tenker i disse banene føler han at bildene har oppfylt sitt mål.

 

”I løpet av min uke som gjesteutstiller vil jeg forsøke å fokusere på begrepet tid. Foto som medium låser tiden og det vi ser er det vi ser og ingenting annet. Jeg vil forsøke å fortelle en historie om tid, tid i ulike faser og på godt og vondt. Om å være en slave av tiden men også om tid som en frigjørende kraft. Om jeg lykkes vil jeg også fortelle en historie om noe som har vært, eller noe som kan bli. Kanskje foregår det også noe utenfor bilderammen?”

 

 

Geir Fløde bor i Horten og driver sitt eget firma Fløde Magasindesign.

Han har 23 000 følgere på Instagram

 

 

 
@geirfloede