@erikahl

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 20.04.15
Til 26.04.15

En tidligpensjonert danser som sier hun er dårlig på selfies og på å være kul, men som inspireres av film, teater og Oslo. Bli kjent med ukas gjesteutstiller, @erikahl!

Erika Hebbert Larsen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelor klassisk ballett. Hun er tidligpensjonert danser og har jobbet som kulturarbeider før hun begynte å studere portrett- og reklamefotografi i 2013 på Medie College Denmark i Viborg. Hun jobber som frilansfotograf og er redaktør og grunnlegger av kulturmagasinet Pjong!

For Erika har Instagram vært en arena hvor hun kan prøve seg fram fotografisk, og ikke minst et sted der hun ghar sluppet tak i frykten for å publisere bildene sine, noe som var skummelt i starten. Hun poster bare bilder hun har tatt selv, og legger vekt på at det skal være bilder hun er stolt av.

Som hun sier: Aldri så mye tull og tøys (er dårlig på å være kul) og sjeldent bilder av meg selv (syns det er fryktelig ekkelt og skummelt).

Hva inspirerer Erika?

  • Oslo inspirerer meg. Jeg er på mitt ellevte år her, og hele tiden finner jeg nye steder og folk som setter ting i nytt perspektiv.
  • Film og teater! Jeg blir voldsomt inspirert, særlig av film. Dets scenografi, musikk og farger.
  • Musikk inspirerer meg på den måten at den henter frem historier og følelser som jeg hadde glemt eller som jeg ikke viste at fantes i underbevistheten.

Her kan du lese mer om Erika Hebbert Larsen

 
@erikahl