@elineroverdatter

Gjesteutstiller Instagram @preusmuseum

Fra 13.07.15
Til 20.07.15

Eline Røverdatter har alltid vært interessert i det visuelle, og da spesielt i fotografi. Hun føler seg utrolig priveligert som har fått lov til å kombinere sine to store hobbyer - fotografi og musikk - gjennom det å være konsert-, festival- og bandfotograf. Det har gitt henne muligheten til å møte fantastiske mennesker og oppleve givende og variert musikk.

 

Eline forteller:

"Jeg liker godt å leke med komposisjon og lys, men det er det å fange et øyeblikk, en følelse eller en stemning jeg liker best ved det å fotografere. Jeg er glad i å fotografere mennesker, men ikke nødvendigvis menneskers ansikt, noe jeg har lagt vekt på i bildene jeg deler i min uke som gjestefotograf.

Det å få publikum til å selv tenke ut en historie ut i fra fotografiet er for meg givende som fotograf, og også noe jeg setter pris på ved andres fotografi. Når det kommer til det tekniske aspektet ved kunsten har det aldri vært det som har interessert meg mest. Det jeg finner mest givende er det å alltid gå rundt med et kamera og fange nuet. I så måte er Instagram en perfekt plattform for å dele nettopp disse øyeblikkene.

Instagram har også vært med på å utvikle meg som fotograf, både fordi det inspirerer meg til å publisere bilder selv og også fordi jeg finner veldig mye inspirasjon i det å følge diverse dyktige fotografer i varierte felt fra hele verden."Eline Røverdatter er 28 år fra Trondheim og bor i Oslo.Hun er nyutdannet med en bachelor i Medier og Kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).Fra og med august starter hun i jobb hos Warner Music, som Promotion Manager.

@elineroverdatter