Path arrow Nettbutikk Path arrow Månedens anbefaling Path arrow Månedens anbefaling September: Kyrre Lien - The Internet Warriors
Månedens anbefaling September: Kyrre Lien - The Internet Warriors

Månedens anbefaling September: Kyrre Lien - The Internet Warriors

I september anbefaler vi boka "Nettkrigerne" av Kyrre Lien. Lien var festivalutstiller på Fotografiets dager i august.

Boka selges i et begrenset opplag, er produsert av designer Jørn Aagaard og med fotografi og tekst av Kyrre Lien.

Boken inneholder fotografiene og intervjuene med alle Nettkrigerne, og et essay av New York Times spaltisten Stephen Marche. Boka er trykt på 150g Munken Lynx Rough og førsteopplaget er på 1000 eks. Teksten, bildene og de hardtslående kommentarene finnes på bokas 88 sider. Størrelsen på boka er 20 x 25 cm.

Kjøper du boka, er du med på å støtte det kostbare prosjektet Nettkrigerne.

Kyrre Lien har allerede rukket mye i karrieren, men mest kjent er han for prosjektet "Nettkrigerne" eller "The Internet Warriors" som er publisert både i VG og i The Guardian. I tillegg til bok er prosjektet også en utendørs multimedial utstilling som har vært vist i Oslo, Trondheim, Fredrikstad, på Fotografiets dager i Horten og i Kristiansand.

De siste tre årene har Kyrre reist rundt og portrettert nettdebattanter over hele kloden. Flere titalls tusen kommentarer har blitt gjennomlest for å finne frem til de 25 nettkrigerne som han har portrettert. Noen av de som blir portrettert er av de mest aktive debattantene nettet har å by på. Utvalget har forsøkt å være representativt for de menneskene som debatterer og tar utgangspunkt i demografisk statistikk fra boka «Liker - liker ikke». Prosjektet er støttet av Fritt Ord og Bertha Foundation.

kr 349,00 inkl. MVA